LEREN LEREN, LEREN COMMUNICEREN, LEREN GELUK ORGANISEREN

De wereld verandert in hoog tempo. Dit vraagt om een opvatting over onderwijs die mee verandert en inspeelt op deze ontwikkelingen. Tegelijkertijd is het belangrijk om te blijven beseffen dat sommige zaken tijdloos zijn.Fijne relaties binnen de groep en binnen de school, het goed leren lezen, schrijven en rekenen. Op de Linde vinden wij het belangrijk dat we op alle fronten in onze school Leer-Kracht ontwikkelen.
In onze schoolgids kunt u lezen hoe het onderwijs op onze school wordt vormgegeven.

Kwaliteitskaart thuisonderwijs bij coronaklachten

We weten niet wat de toekomst rondom coronaklachten en het tekort aan invallers gaat brengen. Dit brengt onzekerheid met zich  mee voor ouders, kinderen, leerkrachten en directie.

Gelukkig zijn er wel dingen die we op dit moment kunnen doen om ons zekerder te voelen in deze onzekere tijden met het coronavirus.

Daarom hebben we in samenwerking met het team en met ouders van de MR een  kwaliteitskaart geschreven.

We denken namelijk dat de sleutel ligt in de voorbereiding.

Kwaliteitskaart thuisonderwijs bij coronaklachten versie 20-9-2020